SAM Putt Lab: de putting analyse met resultaat

SAM Putt Lab is 's-werelds meest accurate en meest complete putting analyse. De SAM Putt Lab is een analyse en trainings systeem gebaseerd op zeer nauwkeurige ultrasound metingen. Het analyseert de 28 belangrijkste parameters van de puttingstroke en presenteert de resultaten in makkelijk te lezen grafische rapporten. Ontdek de mogelijkheden en verbeterpunten van je putting stroke voor efficiente training. je krijgt direct feedback over je putting stroke tot in de kleinste detail.

Putting analyse met de SAM Putt Lab

Als je wilt, mailen we de analyse vanuit de Sam PuttLab ook door naar je eigen golfleraar of (swing) coach.

PGA Holland Putting Coach Eric Verhoeven

Sinds 2014 is PGA AAA headprofessional Eric Verhoeven ook officieel PGA Holland Putt Coach. Door het volgen van een specifiek opgesteld programma bijscholingen, gericht op het putten, heeft Eric de titel PGA Holland Putt Coach behaald. 

SAM Putt Lab analyse:  nu € 75,-  (normaal € 85,-)

Tijdens deze les wordt een volledige putting analyse gemaakt van je putt-stroke met de SAM Put Lab. Dit noemen wij een 0-meting, een screening van alle factoren van meespelen bij jouw puttstroke. Samen met Putting Coach Eric Verhoeven bespreek je de uitkomsten van deze uitgebreide 0-meting.

  • 50 minuten analyse
  • inclusief video analyse
  • inclusief Performance Report

Putting analyse met de SAM Put Lab

 

SAM Putt Lab analyse met trainingssessie : € 129,- (normaal € 139,-)

Na de volledige putting analyse volgt direct een trainingssessie waarin je direct je puttspel verbetert. Je krijgt tools aangereikt om je verbeterpunten direct blijvend te verbeteren. 

  • 75 minuten analyse en trainingssessie
  • inclusief video analyse
  • inclusief Performance Report
 

Putting analyse met Sam Putt Lab

 

Meer weten of direct een les reserveren?

Bel direct met ons op (075) 772 88 76 of onze head professional Eric Verhoeven op (06) 502 46 089.

 

Wil je meer weten over de SAM Putt Lab? Kijk dan bij de leverancier Science and Motion naar alle specificaties van de apparatuur.