Golfbaan Westwoud

Golfbaan Westwoud, ook wel "De Westfriese", heeft 2 totaal verschillende 9 holes. De oorspronkelijke 9 holes (de oude negen) zijn aangelegd in 1985 door Gerard Jol en in 2005 uitgebreid naar 18 holes. De nieuwe negen liggen in het weidse en waterrijke West-Friese landschap en de oude negen bevinden zich tussen talrijke bomen in een sterk glooiend gebied.

De twee totaal verschillende karakters zijn voor zowel gevorderde als beginnende golfers een grote uitdaging. De golfbaan heeft een gedeeltelijk overdekte driving range en ruime putting- en chippingfaciliteiten.

Het sfeervol ingerichte restaurant, Brasserie Westwoud, heeft een royaal en uitnodigend terras met uitzicht over de 18e hole. Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom voor een lunch, diner, of feestavond! Het clubhuis is 7 dagen per week geopend!

Wil je golfen op "De Westfriese"

Op Golfbaan Westwoud kun je natuurlijk golfen met je GVB en handicap 54. Wil je je GVB en handicap 54 nog halen? Golfacademie Nederland biedt je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs, met en zonder ervaring.

GVB halen in 1 dag met hcp 54 ⭐⭐⭐⭐⭐Meest gekozen cursus
Je GVB en hcp 54 halen in één dag: 100% slagingsgarantie. De PGA head golfprofessional behandelt de praktijk en theorie van het golfen en werkt individueel en doelgericht naar jouw handicap 54 toe.

  • geen ervaring nodig, geen eigen clubs nodig
  • 100% Slagingsgarantie voor je theorie examen
  • 100% slagingsgarantie voor je hcp 54
  • direct de volgende dag golfen in Nederland en buitenland
  • 7 dagen per week mogelijk
  • Kleine groepen van maximaal 5/6 cursisten
  • eigen groep ook mogelijk met eigen datum
  • individuele video analyse

Kijk hier naar alle informatie over de 1-daage GVB/ hcp cursus.

 

GVB halen na een weekend
Tijdens de 2-daagse weekendcursus krijg je golfles in alle golfslagen van een erkende golfprofessional. Na deze baanpermissie cursus heb je speelgarantie om daarna zelf (met de golfprofessional) je Qualifying kaart(en) te lopen. Je hebt geen ervaring of eigen clubs nodig maar je moet na de cursus nog wel zelf je Qualifying kaart(-en) behalen. Groepen bestaan van 12 tot 14 cursisten.